Ас на Ливърпул след последната срамна загуба: Трябва да си подобрим формата, за да мислим за Шампионска лига


Ас на Ливърпул след последната срамна загуба: Трябва да си подобрим формата, за да мислим за Шампионска лига
Снимка: Getty Images

1801 0

Бразилският вратар на Ливърпул Алисон Бекер очевидно свали гарда след последните издънки на отбора във Висшата лига. Той сподели, че амбициите на „червените“ да играят в Шампионската лига и през следващия сезон засега трябва да останат на заден план, докато тимът не възвърне добрата си форма.

След вчерашното тежко поражение с 0:3 при визитата на Уулвърхямптън, Ливърпул изостава с цели 11 точки от заветната 4-ата позиция. В момента грандът от „Анфийлд“ е на незавидната 10-а позиция със скромните 29 пункта.

Трябва да мислим за следващите мачове, ето какво можем да направим. Не сме в позиция да мислим какво можем да направим в края на сезона, но е хубаво да видим какво можем да подобрим и да спечелим. Това е“, заяви Алисон пред сайта на Ливърпул.

Не сме в момент, в който сме уверени, но опитваме. Направихме добро второ полувреме и точно тогава ни вкараха отново гол. Не вкарваш, а допускаш, напълно е разочароващо. Трябва да спрем да пускаме глупави голове“, ядосваше се голкийпърът заради поражението на „Молиню“.

Изглежда, че в първите 15 минути на мачовете сме две стъпки назад и чак после правим стъпка напред. Имаме нужда да бъдем по-смели заради резултатите“, отсече Алисон.

Вижте ТУК ПОДРОБЕН РЕПОРТАЖ С ВИДЕО от последната срамна загуба на мърсисайдци

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички