Ас на Ливърпул се подигра на легендата Кени Далглиш


Ас на Ливърпул се подигра на легендата Кени Далглиш
Снимка: Getty Images/Guliver

2585 0

Защитникът на Ливърпул Андрю Робъртсън влезе в пререкание с легендата на клуба сър Кени Далглиш. Повод за това стана книгата, която неотдавна издаде футболистът. Тя носи заглавието "Robbo: Now You’re Gunna Believe Us" и е автобиографична.

Мнозина похвалиха шотландеца за творението, сред тях и неговият мениджър Юрген Клоп. Далглиш, който също е водил мърсисайдци, на свой ред получи екземпляр от книгата, но не беше особено възторжен. "Робо, благодаря ти за книгата. Сигурен съм, че ще бъде страхотно сънотворно", написа легендата в Туитър, след като публикува снимка, на която държи книгата.

Робъртсън отговори дръзко на шегата и публикува фото на холна маса, единият от краката на която е заменен с биографичната книга на Далглиш. "Сър Кени винаги е бил толкова добра подръжка", гласеше текстът към снимката. А през каква странна трансформация преминава Върджил ван Дайк този сезон вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички