Защитник на Ливърпул: Не искам Меси да доближава Висшата лига


Защитник на Ливърпул: Не искам Меси да доближава Висшата лига
Снимка: Getty Images/Guliver

1673 0

Изглежда, че все пак от Висшата лига има и такива, които се надяват Лионел Меси да не премине в шампионата. Такъв е защитникът на Ливърпул Анди Робъртсън, който заяви, че иска звездата на Барселона да изкара договора си с клуба, който е до следващото лято.

Според медиите, ако шесткратният носител на "Златната топка" напусне "Камп Ноу", най-вероятно ще премине в Манчестър Сити. "Ако разсъждавам максимално егоистично, то се надявам това да не се случи и Меси да остане в Барса. Той е един от най-добрите футболисти в историята, ако не и най-добрият, така че преминаването му в лагера на един от най-големите ни конкуренти едва ли би станало добър знак", заяви бранителят на мърсисайдци.

"Доколкото знам, няма никаква вероятност Ливърпул да подпише с Меси, така че бих предпочел той да не доближава Премиършип. Играл съм срещу него два пъти и това бяха най-трудните мачове в моя живот", заяви Робъртсън. А какъв друг голям проблем се задава в каталунския клуб, който ще остави Меси на заден план - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички