Артета потвърди, че Обамеянг ще подпише нов договор с Арсенал


Артета потвърди, че Обамеянг ще подпише нов договор с Арсенал
Снимка: Guliver/GettyImages

1346 0

Мениджърът на Арсенал Микел Артета потвърди много добра новина за клуба и феновете на тима. Те могат да са спокойни за голмайстора на "артилеристите" Пиер-Емерик Обамеянг, защото той скоро ще подпише нов договор с клуба.

 "Мога да кажа, че съм сега дори по-уверен, отколкото бях в края на миналия сезон. Наистина съм оптимист, че скоро ще се случи. Той е много щастлив тук и иска да продължи да се подобрява и да помага на отбора. Аз съм наясно колко добър е той и какво значение има за нас", коментира Артета.

Настоящият контракт на габонския нападател изтича през лятото на 2021 година, като клубът от много време води преговори за подписването на нов договор. До момента тези преговори бяха безрезултатни, но Артета очаква скоро да се стигне до положителна развръзка.

"От своя страна той е наясно каква конкуренция има в нападение. Той трябва да изисква от себе си да бъде най-добрият нападател в клуба, както и другите. Той е доволен от това положение и се представя страхотно на тренировките", допълни треньорът на лондончани.

Другата добра новина за тима е, че голямата звезда Пиер-Емерик Обамеянг най-накрая ще сложи подпис под договор за 3 години.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички