Артета похвали футболистите на Арсенал след обрата: Беше специално, гордея се с целия отбор


Артета похвали футболистите на Арсенал след обрата: Беше специално, гордея се с целия отбор
Снимка: Getty Images

1995 0

Наставникът на Арсенал - Микел Артета, говори след шампионския обрат, който неговия тим постигна срещу Борнемут при победата с 3:2 в днешния следобед (4 март) на "Емиратс" в Северен Лондон.

Артета похвали своите футболисти

"Невероятно съм щастлив. Беше лудост. Тези чувства на щастие и радост са незаменими. Беше наистина специално и ни отне до последната секунда, за да го заслужим. Гордея се с целия отбор. Те никога не се отказаха. Няма нищо по-добро от споделянето на тези страхотни моменти с любимите хора", сподели испанецът.

Оценката за двубоя на специалиста

"Беше лудост от първата секунда. Продължихме да опитваме и доминирахме в мача. Имахме цяла планина за изкачване и я превзехме малко по малко".

"Успяхме да стигнем до първия гол. Той бе ключов, защото ни даде увереност. Рийс Нелсън не играе често, защото беше контузен. Той обаче се появи и беше уникален. Победата е много ценна. Фактът, че я постигнахме пред нашите фенове я прави още по-специална", добави още Артета.

Какво постигна Арсенал с победата над Борнемут - разберете в ТОЗИ МАТЕРИАЛ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички