Артета като Тухел: Арсенал търси подсилване на състава


Артета като Тухел: Арсенал търси подсилване на състава
Снимка: Getty Images

1264 0

Мениджърът на Арсенал Микел Артета призна, че „артилеристите“ са в търсене на нов полузащитник през януарския трансферен пазар. Лондончани са на път да се сбогуват с Ейнсли Мейтланд-Найлс, който ще продължи под наем в Рома, докато Мохамед Елнени и Томас Парти са заети с ангажиментите си за Купата на африканските нации.

В резултат на тези липси, то в отбора остават налични само Гранит Джака и Алберт Самби Локонга, както и 18-годишният Чарли Патино, върху който в клуба възлагат големи надежди, но той все още не е дебютирал в Премиър лийг.

Говорейки пред журналисти преди мача с Нотингам Форест от ФА Къп, Артета каза: „Ние сме много, много „къси“ в този момент. Трябва да действаме и да огледаме опциите, тъй като имаме липси“.

Патино ще направи цял дебют за клуба за мача на „Сити Граунд“ от третия кръг в най-старата футболна турнирна надпревара, след като тийнейджърът бе поздравен дори от Мартин Йодегаард за представянето си. А какво по темата съобщи колегата му Томас Тухел, разбери в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички