Арсенал вече има трансферна цел за лятото


Арсенал вече има трансферна цел за лятото
Снимка: Getty Images/Guliver

1833 0

Унай Емери успя да намери правилния подход в ръководенето на Арсенали към момента играчите му се отблагодаряват. Тимът от Лондон е с 11 поредни победи във всички турнири, като впечатляват с играта си както в Англия, така и в Европа.

Испанският мениджър обаче вече мисли за летния трансферен прозорец и играчите, които трябва да се привлекат, за да се подсили още отборът му. Футболистът, който е попаднал в полезрението на Емери и е обявен за трансферна цел №1 на клуба е Джейдън Санчо от Борусия Дортмунд. 18-годишният футболист играе отлично в Германия, записа вече 13 асистенции и три гола от началото на сезона и това е впечатлило ръководството на "топчиите".

При победата на Борусия над Атлетико Мадрид през седмицата, Санчо вкара едно от попаденията и се превърна във втория най-млад играч от Англия, който се разписва в мач от Шампионска лига. През лятото той пристигна в Дортмунд от Манчестър Сити за скромните 8 милиона паунда, а наскоро преподписа с "жълто-черните" до края на сезон 2021/2022. 

ЙОЗИЛ: СМЕЯ СЕ, КОГАТО МЕ КРИТИКУВАТ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички