Арсенал ще търси трима нови през лятото


Арсенал ще търси трима нови през лятото
Снимка: Gulliver/GettyImages

1379 0

Ръководството на Арсенал ще търси играчи на три различни поста през лятото, пише "The Mirror". Това обаче може да се окаже проблем, тъй като "топчиите" са с ограничен бюджет.

През идния трансферен прозорец на "Емирейтс" ще опитат да вземат вратар, централен защитнк и дефанзивен халф. Проблемите в тима са с свързани именно с отбраната, като през този сезон мениджърът Арсен Венгер така и не успя да намери правилната "формула", за да опази вратата на отбора.

След като през зимата в Лондон пристигна Пиер-Емерик Обамеянг, а миналото лято това направи и Александре Лаказет, то проблемите в атака се очаква да бъдат решени. В следствие на тези два трансфера обаче, в касата на клуба не са останали много пари за качествени нови играчи. Все пак в Арсенал ще направят всичко възможно да вземат възможно най-доброто през идното лято. За момента е ясно единствено централният защитник, който ще бъде "преследван". Става дума за Джони Евънс, като се очаква исканата от Уест Бромич сума да бъде драстично снижена, тъй като клубът по всяка вероятност ще изпадне от Висшата лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички