Футболисти и шефове се обърнаха срещу Арсен Венгер


Футболисти и шефове се обърнаха срещу Арсен Венгер
Снимка: Guliver/GettyImages

2833 0

Играчите на Арсенал и шефовете са се обърнали срещу мениджъра на тима Арсен Венгер след загубата на финала на Купата на Лигата от Манчестър Сити, гръмнаха медиите на Острова.  

Според Mirror дори и шефовете на "Емиратс" вече няма доверие в мениджъра си и става все по-вероятно Венгер да напусне през лятото или трябва да бъде доста убедителен до края на сезона, ако иска да остане. Бордът на директорите вече е имал среща в понеделник, за да обсъди всички въпроси и притеснения около Венгер и в края на сезона ще вземат решение какво да правят с френския специалист. 

Уважението към Венгер в никакъв случай не е намаляло, но от ръковдството смятат, че е настъпило време за промяна. Също така има и недоволство, че отборът изостава в тактическо отношение, а физическите натоварвания са прекалено много и това влияе на играта. Според The Sun, играчите дори са провели среща помежду си, но без своя мениджър. Това се в случило веднага след загубата от Манчестър Сити. Капитанът на "артилеристите" Пер Мертзакер е заявил, че в момента всички трябва да загърбят различията си и да дадат най-доброто от себе си през оставащите 3 месеца. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички