Арсенал с изненадваща оферта за играч на Манчестър Сити


Арсенал с изненадваща оферта за играч на Манчестър Сити
Снимка: Guliver/GettyImages

1631 0

Мениджърът на Арсенал Микел Артета подготвя изненадваща оферта за бранителя на Манчестър Сити Джон Стоунс. Испанският наставник, който прекара няколко години на „Етихад“ като помощник на Пеп Гуардиола, усилено търси ново попълнение, с което да стабилизира отбраната на тима.

Според „Сън“ Артета иска да вземе в Арсенал Стоунс, който далеч не е твърд титуляр в отбора на Манчестър Сити през този сезон. Английският бранител отчаяно иска повече игрови минути, тъй като се страхува, че ще загуби мястото си в английския национален отбор за Евро 2020. Поради тази причина Стоунс би бил готов да преговаря за трансфер в Арсенал и дори би се съгласил да премине на „Емиратс“ под наем за 6 месеца. Англичанинът загуби титулярното си място в Сити и Гуардиола предпочита да играе с Фернандиньо на неговата позиция, като 19-годишният Ерик Гарсия също получи няколко мача като титуляр в последно време.

Що се отнася до Арсенал, отбраната им се представя отчайващо през този сезон. Привличането на Давид Луис през лятото не оказа очаквания ефект и сега „топчиите“ отново се оглеждат за бранител в своя състав. А ето кой играч на "артилеристите" е спряган за трансфер в Атлетико Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички