Арсенал прави трансфер със Сасуоло за Мануел Локатели


Арсенал прави трансфер със Сасуоло за Мануел Локатели
Снимка: Getty Images/Guliver

920 0

Полузащитникът на Сасуоло Мануел Локатели е обект на сериозен интерес от английския Арсенал за трансфер през новия сезон. След разочароващата кампания в Премиър лийг се очаква отборът на Микел Артета да направи промени в титулярния си състав и да подсили отбора си за новия сезон.

Дани Себайос и Мартин Йодегор трябва да се завърнат в Реал Мадрид, след като двамата играят в Лондон под наем. Именно затова в Арсенал мислят за засилване на конкуренцията в средната линия от терена.

Според Goal англичаните искат Локатели и са готови да се разделят със значителна сума от бюджета си, за да закупят футболиста, който реализира първия си гол за Италия срещу България в световна квалификация за Мондиал 2022. Интерес към опорния халф има и от Манчестър Сити.

Арсенал следи 23-годишния Локатели от много време, след като той дори успя да влезе в титулярния състав на Милан още докато беше тийнейджър.

След като заигра за Сасуоло през 2018-а година, той се утвърди в отбора на „неровердите” и се очаква да направи трансфер извън Ботуша през лятото. А какъв е ултиматумът към Микел Артета, вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички