Уилям Салиба от Арсенал: Микел Артета ме убеди да остана в Арсенал


Уилям Салиба от Арсенал: Микел Артета ме убеди да остана в Арсенал
Снимка: Getty Images

2983 0

Микел Артета е изиграл огромна роля в оставането на звездата на Арсенал - Уилям Салиба, на "Емиратс". Това бе признато от самия французин, който се радва на добър старт на сезона с екипа на "топчиите".

Салиба говори пред "Mirror" за ролята на Микел Артета да го убеди да остане през този сезон и също така похвали наставника на "артилиеристите" за ясните му идеи по отношение на играта.

"Говорихме очи в очи с тренера в началото на сезона. Той беше доволен от това, което направих, докато бях под наем. Той е много добър треньор, който наистина знае какво прави. Той е ясен и категоричен във всичко, което казва", заяви бранителят.

"Всеки ден ми дава съвети от какво се нуждая, за да бъда по-добър на терена. Играта му е ясна и знае какво иска от нас футболистите като цяло. Нашата задача е да се вслушваме в насоките му и да радваме феновете с добри резултати", добави Салиба.

След няколко престоя под наем Салиба бетонира своето име сред стартовите 11 на Арсенал през този сезон. Французинът се представя страхотно за "топчиите" през настоящата кампания. До момента той е изиграл всяка минута във Висшата лига.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Арсенал обмисля привличането на 27-годишен свободен агент от Португалия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички