Арсенал и Манчестър Сити пренасят битката си на трансферния пазар за 21-годишен?


Арсенал и Манчестър Сити пренасят битката си на трансферния пазар за 21-годишен?
Снимка: GettyImages

1771 0

Съперничеството между Арсенал и Манчестър Сити бе едно от най-любопитните и забележителни през настоящия сезон. "Гражданите" надделяха над "артилеристите" за триумф във Висшата лига.

Сега обаче битката между страните се пренася на трансферния пазар. "Fichajes" информира, че двата гранда желаят силно подписа на впечатляващия с изявите си през кампанията Майкъл Олизе.

Олизе и Палас

21-годишният полузащитник на Кристъл Палас записа 2 гола и 10 асистенции в 39 мача във всички турнири през сезона с екипа на "орлите".

Договорът на халфа с клуба изтича през сезон 2025/26 г. "Transfermarkt" оценява възможностите му на около 27 млн. евро, но изданието твърди, че евентуална сделка ще излезе не по-малко от 40 млн. евро на успелия да се сдобие с правата на играча.

Кандидатите

Роденият в Англия френски национал се отличава с погледа си върху играта, успешни и разнообразни финтове. С представянето си Олизе привлече вниманието на редица клубове от Висшата лига.

Наскоро "Daily Mail" излезе с информация, че ПСЖ наблюдава футболиста за потенциален заместник на Лео Меси.Сега обаче парижани имат сериозна конкуренция. "Топчиите" целят подобрение в своите редици след завръщането си в Шампионска лига, докато "гражданите" искат още широчина в състава си.

Междувременно един от ветераните на Сити се приближава все повече до Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички