Арсенал и Челси готвят размяна на играчи


Арсенал и Челси готвят размяна на играчи
Снимка: Guliver/Getty Images

4440 0

Английските грандове Арсенал и Челси може да осъществят доста интересна размяна на играчи в следващите няколко дни. "Sky Ialia" пишат, че двата тима могат да си разменят собствеността на Алекс Окслейд-Чембърлейн и Неманя Матич.

Арсен Венгер и Антонио Конте замислят този план, тъй като и двамата футболисти са готови да напуснат. Английският национал желае повече игрово време, за да намери място в състава на родината си за Световното първенство в Русия следващото лято. Дефанзивният халф на шампионите пък се опасява, че може да седне на пейката, след като Челси е все по-близо до привличането на Тиемуе Бакайоко от Монако.

От началото на трансферния прозорец "топчиите" привлякоха топ нападателя на Лион в последните два сезона Александре Лаказет, който се разписа още в дебюта си за лондонския тим. "Сините" пък обявиха в края на миналата седмица привличането на Антонио Рюдигер от Рома.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички