Антонио Конте сложи край на спекулациите и обяви бъдещето си


Антонио Конте сложи край на спекулациите и обяви бъдещето си
Снимка: Челси

2378 0

Мениджърът на Челси Антонио Конте сложи край на спекулациите, които го пращаха в Интер и заяви, че бъдещето му е при лондончани.

"Надявам се да бъда мениджър на Челси още дълги години. Когато започваш нов проект идеята ти е да останеш колкото се може по-дълго време в отбора, за да постигнеш големи неща с тима. За целта трябва да работиш дълго време с играчите и да се развивате заедно. Задачата е да печелите и да показвате добър футбол", сподели мениджърът.

"Много съм щастлив от опита, който трупам тук, защото той е невероятен за мен и семейството ми. През този сезон жена ми и дъщеря ми останаха в Италия, но се надявам през следващия да са тук, защото се нуждая от тях", каза още Конте пред Standard Sport.

"Не ми беше лесно в началото на сезона, защото клубът имаше лоша година зад гърба си. Но аз съм доволен от играчите, защото те показват голяма отдаденост в борбата за титлата. Най-важното нещо е успехът на клуба, играчите и мениджъра. Сега е важно да продължим по същия начин, защото до края може да се случи всичко. Искаме да останем на върха до края", добави още италианецът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички