Юнайтед организира бенефис на Карик


Юнайтед организира бенефис на Карик

1252 0

Манчестър Юнайтед ще организира специален мач в чест на Майкъл Карик в края на сезона. Приходите от двубоя ще бъдат дарени за благотворителност.

Вече е ясно, че мачът ще е между отбора на Манчестър Юнайтед от 2008 година, когато „Червените дяволи” станаха европейски шампиони след онзи паметен финал с Челси и сборен отбор на звездите.

„Да играя за най-великия футболен клуб 11 години е нещо, с което съм много горд и е чест да има такъв мач за мен. Мачът ще бъде много специален за мен и моето семейство и се надявам да бъде паметен ден на празнуване за всички замесени. Развълнуван съм да събера заедно някои бивши мои съотборници, както и някои от най-добрите играчи, срещу които съм се изправял. Много съм благодарен за невероятната подкрепа, която получавам през годините и никога няма да мога да ви благодаря достатъчно на вас, феновете”, каза Карик пред официалния сайт на Манчестър Юнайтед.

На „Олд Трафорд” легендите на Юнайтед Гигс, Скоулс, Фърдинанд и Гари Невил ще се съберат с големите си съперници през годините – Стивън Джерард, Франк Лампард и Майкъл Оуен.

35-годишният Карик играе за Юнайтед от 2006 година след трансфер от Тотнъм и вече натрупа почти 450 мача за тима. За този период той спечели пет титли на Англия, Шампионска лига, Световното клубно първенство, ФА Къп и два пъти Купата на лигата, а в момента е втори капитан на отбора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички