Ето как Моуриньо е мотивирал един от новите в Тотнъм


Ето как Моуриньо е мотивирал един от новите в Тотнъм
Снимка: Getty Images/Gulliver

2434 0

Един от новите футболисти на Тотнъм Стивън Бергвайн сподели, че треньорът на тима Жозе Моуриньо го е мотивирал да играе и да вкара дебютния си гол с екипа на „шпорите“. Холандският футболист е играл с болки срещу Манчестър Сити, но думите на Специалния са го накарали да остане в игра и да отбелжи едно от победните попадения за новия си тим.

„Беше много трудно, най-вече през първата част“, каза Бергвайн пред официалния клубен сайт. „След това мисля, че играхме добре. Трябваше да работя усилено, но Моуриньо ми каза „когато си мъртъв, си мъртъв“, тъй че дадох всичко от себе си. Беше невероятно, фантастично чувство. Надявам се, че това е първият от много голове“, допълни холандският национал. 23-годишното крило все пак трябваше да напусне терена през втората част, след като получи крамп.

Двубоят срещу Манчестър Сити бе дебютен за Стивън Бергвайн с екипа на Тотнъм, след като си осигури трансфер от ПСВ Айндховен за 25 милиона паунда. Междувременно един от съотборниците на холандеца в тима изрази високи цели за остатъка от сезона на „шпорите“.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички