Андре Онана потвърди за трансфера си от Интер в Манчестър Юнайтед


Андре Онана потвърди за трансфера си от Интер в Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

1951 0

Андре Онана потвърди предстоящия си трансфер в Манчестър Юнайтед, след като говори за първи път, откакто "червените дяволи" договориха сделка за 47 милиона паунда с италианския гранд Интер.

На тръгване от Италия за медицинските си прегледи на "Олд Трафорд" Андре Онана заяви пред "Gazzetta dello Sport", че винаги е мечтал да играе във Висшата лига.

"Важното е да си честен и винаги да казваш на хората истината. Аз съм човек, който винаги иска нови предизвикателства. Да играеш във Висшата лига и за клуб като Юнайтед е неустоимо. Всички страни искаха това да се случи", категоричен бе Онана.

"Но важното е, че дори и да бях останал, щях да съм също толкова щастлив, защото никога не съм имал проблеми в Интер. Наистина, в Милано се роди магия, която е почти трудна за обяснение", добави още камерунецът.

Отново с Тен Хаг

Припомняме, че Онана имаше привилегията да работи с ниделрандския специалист по време на престоя си в Аякс. Сега давамата ще обединят сили отново, като се очаква, че трансферът му ще бъде обявен официално, след като стражът премине медицинските прегледи на "Олд Трафорд".

ВИЖТЕ ОЩЕ: Юнайтед с интерес към звезда на Байерн Мюнхен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички