Алисон пропуска двубоя за Суперкупата на Европа


Алисон пропуска двубоя за Суперкупата на Европа
Снимка: Getty Images/Gulliver

2488 0

Ливърпул започна с гръмка победа новия сезон във Висшата лига, като победиха с 4:1 отбора на Норич. Мърсисайдци обаче дадоха и свидна жертва, тъй като още през първата част техният вратар- Алисон, се контузи и бе заменен. Бразилецът ще пропусне двубоя за Суперкупата на Европа срещи Челси, но още не е ясно точно колко време ще отсъства.

"Контузията е в прасеца. Той имаше чувството, че нещо го е ударило отзад. Няма да бъде готов за сряда, това мога да го кажа. Не е добре, но ще намерим решение и ще продължим напред", заяви Клоп след двубоя.

В снощния двубой дебютира новото попълнение Адриан, който бе взет само преди няколко дни. "Не е добре за нас, но трябва да видим колко сериозно е. Той не можеше да продължи срещата, което не е добър знак. Не мога да кажа колко време ще отсъства преди да минат прегледите. Адриан е много уверено момче. Не мисля, че с идването си тук е искал да седи няколко години на пейката. Знам, че е готов".

В началото на лятото пък два европейски гранда бяха готови да платят 170 милиона евро за правата на Мохамед Салах, но играчът пожелал да остане на "Анфийлд". Повече по темата - тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички