Алисон Бекер каза точно това, което всички фенове на Ливърпул искат да чуват


Алисон Бекер каза точно това, което всички фенове на Ливърпул искат да чуват
Снимка: Getty Images/Guliver

2296 0

Титулярният вратар на Ливърпул Алисон Бекер в момента е с националния си отбор Бразилия и на 12 ноември изигра цял мач при победата с 1:0 над Колумбия, която окончателно класира тима на Световното първенство в Катар.

Говорейки пред медии в родината си и преди дербито с Аржентина (17.11. - 1:30 българско време), 29-годишният страж каза точно това, което всички фенове на Ливърпул искат да чуват - че любимците им ще се борят на всички фронтове и за всички титли през сезона:

"Искаме много повече от това, което сме постигнали досега. Играем във всички турнири, за да ги печелим. Искаме Шампионска лига, Висша лига, ФА Къп, Карабао къп – всички турнири, които са възможни за печелене и ние участваме", каза Алисон и допълни:

"Това трябва да е целта пред всеки един в отбора и така отива на клуб като Ливърпул. Трябва да обръщаме внимание на всеки мач и е нужно да сме фокусирани в работата, която вършим".

За последно мърсисайдци спечелиха ФА Къп през 2006 година, а Купата на Лигата - през 2012. В момента отборът на Юрген Клоп е "в играта" за всички трофеи, но в последните два кръга на Острова завърши 2:2 с Брайтън и загуби гостуването си на Уест Хям с 2:3. Пуул е на четвърто място в класирането с актив от 22 точки - 4 по-малко от лидера Челси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички