Алексис Санчес: Да, формата ми ме тревожи


Алексис Санчес: Да, формата ми ме тревожи
Снимка: http://www.manutd.com/

1456 0

Нападателят на Манчестър Юнайтед Алексис Санчес призна, че е притеснен за своята игрова форма. За разлика от голяма част от съотборниците си, чилиецът не успя да се преобрази под ръководството на Оле Гунар Солскяер и играе така слабо, както и при Жозе Моуриньо. Заради лошата си форма, най-високоплатеният играч в Англия няма титулярно място в състава на тима.

Санчес влезе като резерва в мача срещу ПСЖ в Шампионска лига във вторник, заменяйки контузения Джеси Лингард. И тогава обаче той не се представи на ниво и е започнал да се притеснява за формата си.

ЧЕТИРИ ЕВРОПЕЙСКИ ГРАНДА В БИТКА ЗА АЛЕКСИС САНЧЕС

"Треньорът не ми говори за това, което трябва да правя на терена. Мисля, че съм достатъчно опитен играч, за да разбера сам какво трябва да правя. Аз съм този играч, който губи искрата си, когато не докосва топката. Сега ту играя-ту не, въпреки че съм свикнал и искам да участвам във всеки мач", коментира звездата, цитиран от "ВВС".

"Това не е оправдание, защото аз трябва да влияя на играта, влизайки дори за 10-20 минути. Именно затова ме взеха тук. Бих искал повече да радвам клуба. Да, това ме тревожи, защото вярвам в своите способности като играч и искам да го показвам", каза още чилийската звезда. А защо конкретно Санчес не игра добре срещу ПСЖ - вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички