Алегри следи ситуацията на „Олд Трафорд“


Алегри следи ситуацията на „Олд Трафорд“
Снимка: Getty Images/Guliver

1825 0

Масимилиано Алегри е хвърлил око на треньорската позиция в Манчестър Юнайтед, ако ръководството на „червените дяволи“ реши да се раздели с Оле Гунар Солскяер в следващите месеци. 52-годишният италианец напусна Ювентус през миналото лято, след като спечели 5-то поредно Скудето в Италия и сега търси ново предизвикателство в своята кариера.

Според ‘Sportsmail’ Алегри нарочно забавя завръщането си като наставник в някой клуб, тъй като се надява, че ще поеме Манчестър Юнайтед в близко бъдеще. В същото време настоящият мениджър на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер казва, че не се страхува от това, че ще бъде уволнен, но заяви, че първото полувреме, което Манчестър Юнайтед изигра срещу Манчестър Сити във вторник за Карабао Къп е било най-слабото за тима му от началото на сезона. „Червените дяволи“ имат едва две победи в последните си шест двубоя и ако се стигне до уволнението на норвежеца, Алегри ще бъде един от основните фаворити за поста на „Олд Трафорд“.

Друг от потенциалните фаворити за бъдещ наставник на Манчестър Юнайтед е бившият треньор на Тотнъм Маурисио Почетино. А ето от кой футболист на Аякс се интересува Манчестър Юнайтед.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички