Къде да гледаме дербито Тотнъм - Арсенал от Висшата лига?


Къде да гледаме дербито Тотнъм - Арсенал от Висшата лига?
Снимка: Gulliver/GettyImages

1281 0

Намиращият се в страхотна форма във Висшата лига през този сезон Тотнъм излиза за пореден труден мач - второ поредно лондонско дерби (след Челси), като съперник е добре познатият Арсенал, който обаче разочарова до момента през кампанията.

"Шпорите" донякъде изненадващо се откроиха като най-добре представящият се отбор в елита на Англия и днес играят, за да си върнат първото място, на което поне временно се е качил Челси. Играчите на Жозе Моуриньо не са спечелили само 1 от последните си 5 мача във Висшата лига и той е именно срещу "сините" от Лондон в миналия кръг - равенство 0:0.

Арсенал е на другия полюс и има само 1 успех в последните 5 срещи, като той дойде срещу Манчестър Юнайтед. Цели 3 загуби и 1 равенство допълват статистиката. Футболистите на Микел Артета ще трябва значително да вдигнат нивото и да печелят повече точки, ако не искат рано-рано да загубят шансове за топ 4, откъдето вече изостават с 6 точки.

Съперничеството на тези два тима е историческо, като те се срещат за първи път през януари 1921 година - почти век преди днешния сблъсък. Днешният мач започва в 18:30 часа българско време и ще бъде излъчен пряко по Диема спорт 2, като ще можете да го следите и НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички