Новото ръководство на Челси стартира разследване заради самоубийство


Новото ръководство на Челси стартира разследване заради самоубийство
Снимка: Getty Images

1313 0

Новият собственик на Челси - Тод Боели и ръководството на клуба стартираха разследване заради обвинения в тормоз. Били са назначени независими проверяващи. Според "New York Times", един от отделите в отбора е създал "токсична работна среда".

Бившият служител на Челси - Ричард Бигнъл се самоуби през януари, а според властите причина за това е "отчаяние заради това, че си е загубил работата".

От клуба съобщиха, че разследват " обвиненията, които са направени срещу бившите собственици". В съобщение от борда на директорите на клуба се казва още: " Новото ръководство вярва силно в работна среда и корпоративна култура, която дава възможности на служителите и гарантира, че те се чувстват сигурни, включени в процеса, ценени и им се има доверие. Първите стъпки бяха предприети от новите собственици за създаване на среда, съответстваща на нашите ценности."

След като са научили обстоятелствата по случая от "сините" са се свързали със семейството на Бингъл и техния адвокат. В изявлението се допълва още, че той е бил "много обичан" и " изключително уважаван член на спортното семейство."

Вижте още: Петър Чех напуснал Челси заради разногласия с Боели.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички