Ас на Челси приветства Неймар: Ще е страхотно, ако той дойде да играе тук


Ас на Челси приветства Неймар: Ще е страхотно, ако той дойде да играе тук
Снимка: Getty Images

1270 0

Слуховете около привличането на Неймар от страна на Челси се засилват. Лидерът в защитата на лондончани Тиаго Силва заяви, че ще е повече от радостен, ако отново заиграе рамо до рамо със своя сънародник.

"Според мен има голяма вероятност той да дойде при нас във Великобритания. Ще бъде страхотно да играя отново редом с него. Не съм запознат с детайлите, не ми е работа да се бъркам в делата на ръководството, но силно се надявам той да премине при нас", заяви бразилецът пред медията "JC".

Според "AS" пък управата на ПСЖ е готова да се раздели с Неймар за сумата от 90 милиона евро. "Сините" имат сериозен интерес към услугите на бразилеца, с когото могат да подсилят своята атака, която разочарова през изминалия сезон.

Силва и Неймар се познават отлично, двамата прекараха 3 години заедно в ПСЖ, също така бяха и дълго време съотборници в националния състав на Бразилия.

Предстои да разберем какво ще се случи с Неймар. Договорът на един от най-популярните футболисти на планетата изтича през 2025-а година, а мнозина твърдят, че той вече е изиграл последния си мач за парижани.

ВИЖТЕ ОЩЕ: С кой футболист на ПСЖ се подсили английският Уест Хям.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички