Звезда на Ливърпул: Все едно не сме спечелили Шампионска лига

Алекс Окслейд-Чембърлейн сподели, че все едно Ливърпул не спечели Шампионска лига само преди няколко месеца. В отбора са жадни за още трофеи и не се съсредоточават върху този от миналия сезон. Днес той преподписадо 2023 година. Предишният контракт бе до 2022 година.

25-годишният играч пропусна почти целия сезон 2018/2019 заради скъсани кръстни връзки в края на кампанията 2017/2018. Тогава той получи травма в мача срещу Рома в 1/2-финалите на Шампионска лига и се завърна на терена през април 2019 година.

"Вижда се, че отборът прогресира. Дори да имаме лоши резултати понякога се вижда развитието ни на терена. Наистина имам много добра група от играчи, не само с талант, но и с характер, всеки уважава другия. Миналата година се видя първия знак, че сме в правилна посока с триумфа в Шампионска лига. Сега, в известен смисъл, все едно не се е случвало. Всеки е жаден за още и какво предстои тепърва. Това е правилният начин, по който да мислим, за да сме успешни и да печелим още. Това е планът и дано е успешен", заяви Чембърлейн.

Ван Дайк знае с какво няма да се занимава, след като прекрати кариерата си

Защитникът на Ливърпул Върджил ван Дайк призна, че не възнамерява да се захваща с треньорската професия, когато сложи край на кариерата си, защо...

А какви прилики видя Пиер Емерик-Обамеянг между Арсенал и Ливърпул - вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!