Звезда на Челси се контузи и е под въпрос за Норич


Звезда на Челси се контузи и е под въпрос за Норич
Снимка: Getty Images/Guliver

1689 0

Звездата на Челси Н‘Голо Канте е получил травма на глезена и е под въпрос за гостуването на новака Норич тази събота. Това разкри мениджърът на „сините“ Франк Лампард.

"Канте има контузия, така ще преразгледаме състоянието му в следващите 24 часа. Става въпрос за навехнат глезен. Рюдигер още не е готов, надяваме се следващата седмица да се присъедини към тренировките на отбора. Педро също пропусна тренировка, но това е заради големия му принос в последните три седмици. Това беше просто превантивна мярка“, започна Лампард на пресконференцията.

Тийнейджърът Калъм Хъдсън-Одой, който разкъса ахилес през април, е близо до достигане на оптимална форма и може да се завърне в състава след паузата за международните отбори следващия месец. „Той тренира, изглежда чудесно и остро, но искаме да го опазим, защото отсъства дълго време“. Със само един отбелязан гол от началото на сезона досега, наставникът на лондончани призова нападателите си да бъдат по-клинични пред противниковата врата, като мениджърът изиска повече специално от Миши Бачуай.

Изкаралият период под наем в Кристъл Палас миналия сезон не игра в първите два мача на „сините“, в които Челси събра една точка, но се изяви за тима до 23 г. в средата на седмицата и остава ключова част от отбора за сезона. „Той се представи добре и получи това, което искаше от срещата. Той работи здраво. Нуждаем се от Миши, от конкуренция в предни позиции. Ако бяхме по-клиничи пред гола, можехме да стартираме с три победи, но сега сме изправени пред предизвикателството да отвърнем след трите мача без успех“, завърши Лампард.

През лятото пък Челси изненадващо напусна Давид Луис. Той премина в Арсенал, а след срещата с Бърнли пък сподели каква е била причината да премине от един лондонски гранд в друг. Повече по темата може да прочетете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички