Звезда на Арсенал се оплакал, че не бил пуснат в Милан


Звезда на Арсенал се оплакал, че не бил пуснат в Милан
Снимка: Getty Images/Guliver

3794 0

През това лято на няколко пъти се появи информация, че Милан иска да подсили халфовата си линия с дефанзивен играч. Изглежда до мечтания трансфер не се е стигнало, тъй като на "Сан Сиро" са имали изразен фаворит, койт обаче не са успяли да купят.

Става въпрос за полузащитника на Арсенал Лукас Торейра, за когото на няколко пъти се писа, че е искан от гранда от Милано. Агентът на играча Пабло Бентанкур разкри, че е имало интерес от тима от Серия А, но в Лондон са отказали тази възможност.

"От Арсенал обявиха, че нямат намерение да се разделят с него. Момчето е добре, клубът е доволен от него. Милан си е Милан и завинаги ще бъде важен тим, въпреки че има някои икономически проблеми", коментира Бентанкур.

Арсенал привлече Торейра през миналото лято за 26 милиона паунда от Сампдория, като изигра 50 мача във всички турнир и вкара два гола.

Днес пък стана ясно, че в предстоящото дерби с Ливърпул в Англия Унай Емери няма да може да ползва част от големите си звезди. Какви са проблемите на двамата треньори с контузени играчи преди битката между тях този уикенд, може да намерите в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички