Жозе Моуриньо даде своята версия за първия "скандал", в който се замеси в Тотнъм


Жозе Моуриньо даде своята версия за първия "скандал", в който се замеси в Тотнъм
Снимка: Guliver/GettyImages

2266 0

Само няколко седмици след назначението на Жозе Моуриньо се стигна и до първата нажежена ситуация в Тотнъм, според английските медии. Както е известно, на Острова гръмнаха с новината, че се е стигнало до скандал между Специалния и един от националите в тима - Дани Роуз. Логично, португалецът беше попитан за случващото се между двамата по време на пресконференция във вторник. 

"Между мен и Дани няма никакви проблеми. Не знам какво имате предвид под "напрежение във въздуха", но нямам никакви проблеми с него", коментира Моуриньо преди следващия двубой на Тотнъм. 

"Причината да не го избера в групата за мача срещу Мидълзбро е фактът, че имаме млад ляв бек, който искаме да развиваме и мачът за ФА къп беше отлична възможност точно за това", каза бившият треньор на Реал Мадрид, визирайки Раян Сесиньон, привлечен от Тотнъм с трансфер от Фулъм през лятото. 

"Също така представянето му срещу Ливърпул не беше феноменално. След това в четвъртък късно вечерта, преди мача с Уотфорд, бях информиран от медицинския щаб, че той има проблеми с гърба и няма да тренира в петък. Беше малко изненадващо, че той можеше да тренира на следващия ден, но вече бях взел решение, че Танганга ще играе, а Раян ще е на пейката. Това е ситуацията", подчерта Специалния. 

По време на срещата с медиите, Моуриньо също така потвърди, че Кристиан Ериксен ще бъде в групата за мача срещу Норич в сряда вечер. Информацията на португалеца идва само часове, след като стана ясно, че е постъпила нова по-сериозна оферта за Ериксен (подробности четете тук)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички