Антонио Конте отвърна на нападките на Моуриньо


Антонио Конте отвърна на нападките на Моуриньо
Снимка: Guliver/GettyImages

1862 0

Треньорът на Интер Антонио Конте отвърна на коментарите на колегата му Жозе Моуриньо по адрес на опитите на „нерадзурите“ да привлекат Кристиан Ериксен от Тотнъм. Договорът на датския футболист на „Тотнъм Хотспър Стейдиъм“ изтича в края на този сезон, като той е свързван с трансфер в Интер, като сделката е на път да бъде финализирана до края на зимния трансферен прозорец.

След вчерашното равенство 1:1 на Интер срещу Лече Конте коментира ситуацията пред „Скай Спорт Италия“. „Вече не коментирам трансферния пазар. Последният път, когато казах нещо, един човек, всикчи знаем кой, тотално измени моите думи, затова няма да кажа нищо повече. Никога не съм казвал нещо необичайно за януарския трансферен прозорец, което да го прави по особен за всички треньори. Всеки път, когато кажа нещо, то бива перифразирано неправилно или изменяно“ каза треньорът на Интер.

Преди няколко дни Жозе Моуриньо каза, че всички треньори трябва да се държат по един и същи начин и да не коментират играчи, които не са част от техните тимове, след като Антонио Конте загатна, че Интер иска да привлече Кристиан Ериксен. А ето какво още каза португалският специалист.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички