Разпалва се нова вражда между Моуриньо и Конте покрай трансфера на Ериксен


Разпалва се нова вражда между Моуриньо и Конте покрай трансфера на Ериксен
Снимка: Getty Images/Gulliver

2219 0

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо възобнови враждата си с наставника на Интер Антонио Конте покрай потенциалния трансфер на Кристиан Ериксен в миланския гранд. Ериксен е силно свързван с „нерадзурите“, които не крият, че го искат в редиците си.

Моуриньо бе запитан по въпроса, кой според него е говорил с 27-годишния халф относно преминаване на „Джузепе Меаца“, като Специалния отвърна, че става въпрос за стария му познайник от Висшата лига Антонио Конте. „Мисля, че е Антонио, мисля, че е Антонио. Беше публично. Той е почти сигурен, че Ериксен отива в Интер. Не трябва да говорим за играчи от други клубове, докато те не станат наши играчи. Питахте ме за Жедсон Фернандес още в момента, в който започна да се спекулира и не ви казах нищо, докато той не стана наш футболист. Трябва да защитаваш всички. Въпрос на уважение ли е това? Не искам да създавам заглавие. Това е ваша работа. Ако от Интер са сигурни, значи са сигурни, защото са готови да ни отправят оферта, което все още не се е случило. Тъй че когато видя хора да приказват, най-вече хора със задължения, съм малко изненадан“ каза Жозе Моуриньо.

Враждата между португалския специалист и Антонио Конте датира от периода, в който Моуриньо бе начело на Манчестър Юнайтед, докато италианецът водеше един от бившите клубове на Специалния – Челси. А ето какъв стимул ще има Моу, за да класира отбора в Шампионската лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички