Задава се луда манчестърска надпревара за един от големите английски таланти


Задава се луда манчестърска надпревара за един от големите английски таланти
Снимка: Getty Images/Guliver

4347 0

Джейдън Санчо е един от играчите, които привличат най-много внимание на трансферния пазар. Според Daily Mail от Борусия Дортмунд са на мнение, че ще се разделят с футболиста си през следващата година. И дори вече виждат каква трансферна битка ще се води за него.

Според източници на изданието двата гранда от Манчестър искат да го привлекат. С предимство са "червените дяволи", които вече имат сериозна преднина и от сега подготвят оферта от 100 милиона паунда, която би трябвало да бъде достатъчна.

От Сити обаче няма да приемат никак лесно подобен трансфер, още повече, след като загубиха битката за Хари Магуайър. Много важна може да се окаже клауза в договора между "гражданите" и германците при трансфера на играча през 2017-а, която позволява английският тим да бъде осведомен за всяка приета оферта и възможност тя да бъде изравнена от шампионите на Англия. Санчо бе в академията на Сити и оттам премина в Дортмунд.

А какво се е случило преди години в съблекалнята на "червените", когато Кристиано Роналдо тъкмо бе пристигнал на "Олд Трафорд" - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички