Забравен в Манчестър Сити готов да се завърне в игра


Забравен в Манчестър Сити готов да се завърне в игра
Снимка: Getty Images/Guliver

9265 0

През този уикенд шампионът на Англия Манчестър Сити продължава борбата си за трета поредна титла във Висшата лига. Момчетата на Хосеп Гуардиола гостуват в неделя на "Виталити Стейдиъм" на Борнемут в мач от третия кръг на сезона.

Преди тази среща испанският специалист получи отлични новини, след като бранителят Бенжамен Менди е готов да се завърне в игра. Талантът на френския защитник е очевиден, но той прекалено често е измъчван от различни контузии и за два сезона на "Етихад" има едва 22 мача, в които е взел участие. 

"Бенжамен Менди може да се завърне в игра, когато в неделя Манчестър Сити гостува на Борнемут. 25-годишният защитник тренира наравно със съотборниците си за първи път от четири месеца", пише днес "Times".

През това лято "гражданите" искаха да подсилят още защитата си с привличането на Хари Магуайър. Английският национал обаче отказал по-висока заплата на "Етихад", за да премине в градския съперник Манчестър Юнайтед. Повече по темата вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички