Магуайър отказал по-висока заплата в Сити, за да подпише с Юнайтед


Магуайър отказал по-висока заплата в Сити, за да подпише с Юнайтед
Снимка: Guliver/GettyImages

6671 0

Защитникът Хари Магуайър, който през лятото премина от Лестър в Манчестър Юнайтед, е отхвърлил по-изгодно финансово предложение, за да премине на "Олд Трафорд". То е дошло от шампиона на страната и участник в Шампионска лига - Манчестър Сити. "Червените дяволи", както е известно, през този сезон няма да играят в Турнира на богатите.

Според Daily Star, "гражданите" са предлагали на бранителя седмична заплата от 278 000 паунда, което е с около 100 000 повече от това, което ще получава в Юнайтед. Английският национал обаче е избрал "червените дяволи".

Магуайър премина в Манчестър Юнайтед на 5 август. Според медиите във Великобритания, трансферната сума за бранителя е между 80 и 85 милиона паунда и може да нарасне до 90 с бонусите.

Както е известно, англичанинът стана най-скъпия защитник в историята на футбола. Лестър плати на Гъл Сити за него преди 2 години 12 милиона паунда. А какво предупреждение към Хари отправи предишния най-скъп защитник в историята - Върджил ван Дайк, вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички