Звезда на Ман Сити е объркан от едно от новите правила във футбола


Звезда на Ман Сити е объркан от едно от новите правила във футбола
Снимка: Guliver/GettyImages

8387 0

Звездата на Манчестър Сити Кевин Де Бройне сподели, че е леко объркан от новите правила за игра с ръка в наказателното поле. Вчера победен гол на неговия тим бе отменен в последната минута в дербито от втория кръг срещу Тотнъм именно за игра с ръка на Аймерик Лапорт в противниковото наказателно поле.

ВАР разгледа ситуацията и отмени попадението, но това не се случва при всяко докосване на топката до ръката на полеви футболист. "Странно е да вкараш гол в последната минута и той да бъде отменен, но трябва да го приемем", каза Де Бройне пред BBC.

"Аз съм от старата школа, обичам играта да върви без много прекъсвания, но ако искаме футболът да става по-добър, трябва да го приемем. Нямам проблем с правилото, но трябва да се изясни, защото когато топката докосна ръката на играч от Тотнъм, не е дузпа, а когато е на наш играч, не е позволено", заяви белгиецът и все пак похвали играта на тима в двубоя.

Междувременно се появи информация, че Хари Магуайър е отказал по-голяма заплата от Сити, за да подпише с Юнайтед. Ето и повече подробности

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички