Юрген Клоп е изумен от промяната в Челси след идването на Маурицио Сари


Юрген Клоп е изумен от промяната в Челси след идването на Маурицио Сари
Снимка: Getty Images/Guliver

1374 0

В събота от 19:30 часа ще се изиграе дербито на кръга в английската Висша лига, като Челси приема на "Стамфорд Бридж" Ливърпул. Двата тима се представят отлично от началото на кампанията, като още нямат поражение и това ще направи заряда на срещата още по-голям.

Часове преди първия съдийски сигнал мениджърът на мърсисайдци Юрген Клоп даде пресконференция, като обърна внимание на работата на Маурицио Сари в Челси от началото на сезона. Германецът разкри, че е впечатлен от огромната промяна, която вижда в лондонския тим и е сигурен, че тя се дължи на работата на италианския специалист.

"Това е най-голямата промяна, която съм виждал за такъв кратък период от време. Уау. Стилът на Челси е напълно различен. Маурицио Сари е страхотен мениджър. Харесвам начина му на работа още от времето му в Наполи. Страхотно е да наблюдаваш Челси в момента, отлична работа за Сари до тук.

КОЛКО БЛИЗКО Е БИЛ КИЛИАН МБАПЕ ДО ЛИВЪРПУЛ

Хората постоянно говорят за Манчестър Сити и забравят Челси. Това е един отбор, който е изпълнен с опит. Това е много важно, тъй като голяма част от момчетата му са ставали шампиони, някои и по два пъти, за това знаят какво трябва да направят. Един изключитело силен тим. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички