Вдъхновение от Солскяер: Бербатов мечтае да стане мениджър на Манчестър Юнайтед


Вдъхновение от Солскяер: Бербатов мечтае да стане мениджър на Манчестър Юнайтед
Снимка: БГНЕС

3529 0

Легендата на българския футбол Димитър Бербатов винаги е показвал, че има огромни амбиции за своето бъдеще и за пореден път го демонстрира. Бившият играч на Манчестър Юнайтед сподели, че би бил много щастлив един ден да седне на скамейката на "Олд Трафорд", ръководейки "червените дяволи".

"Това е поредната голяма седмица за Манчестър Юнайтед, след като Жозе Моуриньо беше уволнен, а един голям любимец на феновете като Оле Гунар Солскяер го замени. Лично за мен ще бъде много интересно да гледам прогреса му. Също като мен той е бивш футболист на голям отбор и получи пробива в треньорството, от който имаше нужда. За мен това е много интересно, защото и аз съм бил част от Манчестър Юнайтед и един ден искам да бъда мениджър. В един момент и аз ще имам нужда от този голям пробив."

"Като дете си мечтаех един ден да играя в най-великия отбор на света и мечтата ми се сбъдна. Няма невъзможни неща. Както казах и преди, само няколко са имената, които са правили такъв голям пробив директно, макар да са работили и преди това на по-ниски роли в големи клубове. Това бяха Хосеп Гуардиола в Барселона и Зинедин Зидан в Реал Мадрид.

Кой знае обаче, един ден може и аз да застана начело на Манчестър Юнайтед! Правя подготовката си за това, амбициите ми са високи. Бил съм част от най-великия клуб в света и знам как хората се пълнят с амбиция, когато са били част от нещо велико. Така че защо един ден да не се видим на скамейката на "Олд Трафорд"?".

Наскоро родния нападател защити от критиките Ромелу Лукаку, който не може все още да се докаже с екипа на Юнайтед. Ето какво сподели Бербатов.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички