Солскяер: Поддържам контакти с Фъргюсън, от него получавам най-добрите съвети


Солскяер: Поддържам контакти с Фъргюсън, от него получавам най-добрите съвети
Снимка: Getty Images/Guliver

1431 0

Новият мениджър на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер даде първата си пресконференция за тима на "червените дяволи". Норвежецът говори за влиянието, което му е оказвал легендарния Сър Алекс Фъргюсън, а и за близките взаимоотношения, които продължават да поддържат.

"Той ми повлия на абсолютно всичко, ако трябва да бъда честен. Начинът, по който той разговаряше с играчите, начинът, по който той бе мениджър на клуба. Как той задържаше по 25-ма играчи от световна класа в тима и ги мотивираше да продължават да се развиват", сподели Солскяер.

"Естествено, че не съм спирал да поддържам контакти с Фъргюсън, тъй като няма друг човек, от който мога да получа по-добър съвет", добави още Солскяер. Той коментира и предстоящите трансфери в тима: "Моята работа в момента е да се запозная с наличните играчи, да ги наблюдавам и да се опитам да ги направя по-добри."

"Клубът разполага със скаути и съм сигурен, че те имат поставени цели пред себе си. Не съм разговярал с тях относно това", добави още Солскяер.

Междувременно Реал Мадрид отхвърля възможността Жозе Моуриньо да се завърне въобще някога на "Сантяго Бернабеу". Вижте повече подробности в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички