Полузащитник на Юнайтед отхвърля оферта на Барса, за да остане на "Олд Трафорд"


Полузащитник на Юнайтед отхвърля оферта на Барса, за да остане на "Олд Трафорд"
Снимка: Getty Images/Guliver

2702 0

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Андер Ерера е готов да отхвърли оферта на испанския колос Барселона, за да остане на "Олд Трафорд", твърди "ESPN". Договорът на испанеца изтича през следващото лято, което означава, че той може да преговаря с други клубове още през януари, когато отваря зимния трансферен прозорец.

Въпреки изтичащия договор, Ерера се надява да остане в тима на "червените дяволи". От клуба обаче все още не са предложили нов контракт на полузащитника. Треньорът на Барселона Ернесто Валверде все пак ще се опита да убеди Ерера да акостира на "Камп Ноу", където да продължат своята взаимна работа. Валверде бе треньор на Ерера при престоя му в испанския Атлетик Билбао, като двамата са в добри взаимоотношения.

Eрера пристигна в състава на "червените" през лятото на 2014 година, като испанският клуб до последно не искаше да се разделя със своя полузащитник. В крайна сметка испанецът напусна Билбао след 94 изиграни мача в търсене на развитие в своята кариера. На "Олд Трафорд" Ерера сякаш намери своето място, но така и не успя да пробие в конкурентния състав на националния отбор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички