ВИДЕО: Култовата реакция на Клоп, когато разбра, че голът на Трент е... автогол


ВИДЕО: Култовата реакция на Клоп, когато разбра, че голът на Трент е... автогол
Снимка: Getty Images/Guliver

20104 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп отново спечели симпатиите на феновете с поредната си култова реакция. Този път действията се развиха след убедителната победа на "червените" над Бърнли, когато немският специалист даде интервю пред Sky Sports.

Резултатът в мача бе открит след автогол на Крис Ууд, след като Трент Александър-Арнолд отправи страхотен изстрел от разстояние, но топката бе леко отклонена от гърба на противниковия футболист, което бе сметнато като автогол. Тази информация обаче очевидно е убегнала на Юрген Клоп, който разбра това от интервюиращия го репортер.

Запитан дали е разочарован от това, че попадението не е на сметката на 21-годишния краен защитник, мениджърът на Ливърпул неподправено смени изражението си от широка усмивка към безизразно лице. "Шегуваш се?", бяха първите думи на Клоп, който в продължение на няколко секунди не можеше да осъзнае какво точно е чул.

"Как е възможно това?", попита Клоп, след което получи разяснение от репортера. Последва мърморене от страна на германеца, което допълнително разсмя феновете. Подобна реакция обаче трудно може да бъде описана с думи:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички