Клоп за групата на Ливърпул: Пак Наполи...


Клоп за групата на Ливърпул: Пак Наполи...
Снимка: Getty Images/Guliver

8139 0

Във вчерашния ден станаха ясни групите за тазгодишното издание на Шампионска лига. 32 тима бяха разделени в 8 групи, като определено най-интересна ще е група F, където са Барселона, Борусия Дортмунд, Интер и Славия Прага.

Шампионът на Европа Ливърпул пък е в група Е. Там съперници на тима ще са Наполи, Залцбург и Генк. През миналата година "червените" отново играха с тима от "Сан Паоло", като вторият двубой на "Анфийлд" определи кой отбор да продължи напред, а по-късно мърсисайдци вдигнаха отличието в Мадрид.

"Отново Наполи! Не знам вече колко пъти съм се изправял срещу Наполи. Това е един много  опитен тим. Ще трябва обаче да гледаме доста видеа на Залцбург и Генк. Знам, че това са два млади отбора, които играят интересен, вълнуващ футбол и очаквам точно такива да са мачовете ни с тях.

След жребия говорих с Дивок Ориги и това какво е да играеш срещу Генк. Залцбург пък е тим, който дава път на много бъдещи европейски звезди. Вземете за пример Садио Мане и Наби Кейта", коментира жребия Юрген Клоп.

Преди жребия за Шампионска лига пък Клоп даде своята прогноза за английските отбори тази година. Какво каза немският специалист може да видите тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички