Уейн Бридж: Учуден съм, че Сари още е треньор на Челси


Уейн Бридж: Учуден съм, че Сари още е треньор на Челси
Снимка: Getty Images/Guliver

2243 0

Бившият защитник на Челси Уейн Бридж е учуден, че Маурицио Сари все още не е уволнен от мениджърския пост в тима на "сините". В дебютния си сезон в Англия италианецът успя да изведе Челси до финала на Лига Европа, а в първенството отборът завърши трети.

В същото време "сините" загубиха финала за Купата на Лигата, а във Висшата лига нямаха никакви шансове за титлата. Според Бридж, това е недостатъчно. "Някои казват, че сезонът е успешен, но в неговия ход представянето бе силно колебливо. Те бяха твърде нестабилни, а стабилността е това, което искаш от големия отбор. Победа в Премиършип е невъзможна без стабилност", заяви Бридж, цитиран от Sky Sports.

"Наистина не знам как да оценя работата на Сари. Удивен съм, че той все още е на мястото си. Те са трети в шампионата и влязоха във финала на Лига Европа, но аз, като бивш играч и фен на Челси, искам да ги виждам по-високо в таблицата. Знам, че третото място не е толкова лошо, но и те самите биха искали да се видят в борбата за титлата", допълни той. Вижте в този материал екипите на Челси за следващия сезон. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички