Трансфер на Азар в Реал може да прати Модрич в Интер


Трансфер на Азар в Реал може да прати Модрич в Интер
Снимка: Guliver/GettyImages

3867 0

Желанието на Еден Азар, което изрази и в публичното пространство, че иска да играе в Реал Мадрид е притеснило сериозно сегашния му клуб - Челси. 

Според Gazzetta dello Sport "сините" са предложили на белгийската си звезда договор с подобрени условия. Според него той ще получава по 18 млн. евро, Предложение, което Азар е склонен да приеме, твърди италианското издание. 

Ако обаче все пак се стигне до трансфер на Азар в Мадрид, то това може да отвори пътя за един изходящ трансфер на "Сантяго Бернабеу". Според информацията Интер следи отблизо ситуацията и преминаването на Азар може да бъде добре за трансфер на Лука Модрич в миланския тим.

15-те дни, които може да решат бъдещето на Лопетеги в Реал Мадрид

Модрич бе желан от италианския тим още през миналото лято, но до сделка не се стигна. Тогава Реал се раздели с голямата си звезда - Кристиано Роналдо, и нямаше шанс да изпусне още един от основните си играчи. Интер обаче не се отказва и в края на сезона отново ще опита да привлече хърватина.

Еден Азар наскоро сподели колко близо е бил до напускането на Челси през миналото лято, когато отново имаше спекулации. Ето какво разкри белгиецът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички