Еден Азар споделя за възможността да напусне Челси през миналото лято


Еден Азар споделя за възможността да напусне Челси през миналото лято
Снимка: Gulliver/GettyImages

1412 0

Звездата на английския Челси Еден Азар за пореден път получи въпрос относно бъдещето си. Белгиецът е силно желан от Реал Мадрид, а и самият той не крие желанието си един ден да заиграе в испанската столица.

Крилото разкри, че е имал възможност да напусне клуба през лятото, за да премине на "Сантяго Бернабеу". Освен това говори и за отличните си отношения с ръководството на "сините". Азар има договор с Челси до края на сезон 2019/2020 и развръзката за бъдещето му скоро ще стане ясна.

"Челси бяха точни с мен през лятото. Казаха ми, че не мога да напусна сега и го приех. Както и да е... дали напускам, или оставам, аз съм щастлив и не съжалявам за това. Никога не искам да влизам в спорове с ръководството. Челси ми даде много. Напуснах Лил, за да премина в отбор, който ми предлагаше повече. За това искам и в скоро време да направя същото. Трансфер през януари обаче е напълно невъзможен", сподели Азар след победата с 2:1 над Швейцария.

АЗАР: ИСКАМ ДА ИГРАЯ ЗА МОУРИНЬО

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички