15-те дни, които може да решат бъдещето на Лопетеги в Реал Мадрид


15-те дни, които може да решат бъдещето на Лопетеги в Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Gulliver

1322 0

Наставникът на Реал Мадрид Хулен Лопетеги ще има сериозна задача, след като вече свърши паузата за националните отбори. Следващите 15 дни са от изключителна важност за "белия балет", като този период може да се окаже решаващ и за целия сезон. 

През тези две седмици Реал ще се изправи срещу 5 отбора и двубоите ще са ключови за отбора, пише AS. Европейският клубен шампион започва тази поредица срещу Леванте на "Сантяго Бернабеу". Двубоят може да не е особено привлекателен, но е от графата "задължителни" и всичко друго би било огромна сензация.

Седмица по-късно отново в мач от Ла Лига Реал гостува на Барселона в първото "Ел Класико". Според мнозина анализатори това може да се окаже и решаващият мач за Лопетеги, който ако завърши със загуба, може да коства поста му. Неуспех срещу Леванте или срещу Виктория Пилзен в Шампионска лига също може да се вземе същото решение от ръководството на "Кралския клуб". 

ЛИВЪПРУЛ ПОСТАВИ СПЕЦИАЛНА ЦЕНА НА САЛАХ ЗА РЕАЛ И БАРСЕЛОНА

Очаква се картинката в Реал да бъде много по-ясна след битката с Барселона, а всички фенове на мадридчани вече се молят головата суша да бъде разрешена още в събота. След това идва ред и на двубой от Купата на Краля, но съперникът все още не е ясен, тъй като жребият ще бъде теглен в петък. На 3 ноември приключват тези ключови две седмици за Реал с мач срещу Валядолид. До тогава обаче картинката при "кралете" може да бъде променена изцяло...

По-рано днес пък от клуба излязоха с официална позиция относно идеята за провеждане на мачове от Ла лига в САЩ. Ето какво изпратиха до испанската футболна федерация. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички