Титуляр на Ливърпул възстановен за Юнайтед


Титуляр на Ливърпул възстановен за Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

1817 0

Тази неделя от 18:30 часа българско време предстои един от най-значимите сблъсъци в цялата история на английския футбол - Ливърпул срещу Манчестър Юнайтед. В момента мърсисайдци са в много по-добро състояние, отколкото съперника си от град Манчестър, който така и не успява да зарадва феновете си в последно време.

Добра новина за вицешампиона от миналата година във Висшата лига е, че титулярният централен защитник - Жоел Матип, ще бъде налиния за двубоя. "Завърнах се обратно към тренировките и да се надяваме, че ще остана здрав. Чувствам се добре. Разбира се, че, ако има нужда от мен, ще съм насреща" - заяви той.

Ливърпул е на първото място във временното класиране, като е спечелил пълния комплект точки от първите си 8 двубоя. Втори е шампионът Манчестър Сити с цели 8 точки по-малко. "Червените дяволи", пък, са на срамното за клуба 12-то място с цели 15 точки по-малко от съперника си в неделя.

Междувременно, играчите на Ливърпул ще играят по абсурдно време на Boxing Day. Вижте повече подробности - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички