Играчите на Ливърпул ще играят по абсурдно време на Boxing Day


Играчите на Ливърпул ще играят по абсурдно време на Boxing Day
Снимка: Getty Images/Guliver

7907 0

Футболистите на Ливърпул, както и техните привърженици, определено няма да могат да се възползват напълно от празничните дни около Коледа. Тазгодишният Boxing Day за тях ще протече в изненадващ час, който рядко се среща по английските терени. 

"Червените" гостуват на Лестър на 26 декември, а двубоят се очаква да бъде с начален час 20:00 местно време (22 ч. българско време). Това ще бъде и единственият мач от общо девет за деня, който ще се изиграе в толкова късен час. Последният десети мач - този между Улвърхемптън и Манчестър Сити, ще се изиграе на следващия ден.

През декември световната компания "Amazon" за пръв път ще излъчва мачове от английския футбол. Каналът "Amazon Prime Sport" ще излъчи и всички мачове от знаковия Boxing Day, на който всяка година елитните отбори на Острова играят своите мачове. 14:30, 17:00 и 19:30 часа (бълг. време) са началните часове за останалите отбори в шампионата.

Междувременно мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер потвърди, че двама от ключовите футболисти на "дяволите" са аут за дербито с Ливърпул (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички