Сон: Тотнъм все още е в битката за топ 4


Сон: Тотнъм все още е в битката за топ 4
Снимка: Gulliver/GettyImages

2700 0

Крилото на Тотнъм Хюн-Мин Сон предупреди, че „шпорите“ все още са в битката за топ 4 във Висшата лига. Кореецът отбеляза второто от двете попадения на Спърс при победата с 2:0 срещу Манчестър Сити на „Тотнъм Хотспър Стейдиъм“ в неделя.

Когато Жозе Моуриньо дойде в отбора разликата между Тотнъм и 4-тото място беше цели 11 точки, докато в момента тя е едва 4. „Шпорите“ са на 5-тата позиция в момента, като „дишат във врата“ на 4-тия Челси преди сблъсъка между двата тима на 22-ри февруари. „Все още има над 10 мача. Има много срещи, които предстои да се изиграят и ще видим какво ще е положението в края на сезона. Трябва само да бъдем фокусирани. Ще се опитаме да вземем максимален брой точки“ коментира Сон преди предстоящата зимна пауза във Висшата лига.

За Тотнъм предстои преиграване в ФА Къп срещу Саутхемптън утре вечер. „Шпорите“ подновяват борбата във Висшата лига след около 10 дни, когато гостуват на Астън Вила. А вижте как треньорът на тима Жозе Моуриньо влезе в хумористичните страници в интернет пространството.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички