Солскяер сравни играч на Юнайтед с Кристиано Роналдо


Солскяер сравни играч на Юнайтед с Кристиано Роналдо
Снимка: Getty Images/Guliver

2385 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер остана изключително доволен от вчерашната победа на неговия отбор над Нюкасъл в мач от 19-тия кръг на Английската Висша лига. „Червените дяволи“ надиграха категорично „свраките“ с 4:1 на „Олд Трафорд“. След срещата норвежкият специалист засипа с похвали един от младите играчи в отбора Мейсън Грийнууд, който отбеляза страхотно попадение, с което даде аванс на тима през първата част.

Солскяер остана много впечатлен от изявите на 19-годишния футболист, сравнявайки го с бившия съотборник на норвежеца в Манчестър Юнайтед и настоящ футболист на Ювентус Кристиано Роналдо. „Мейсън може да направи всичко с техниката, с която разполага. Той може да стреля, може да я завърти. Кристиано отбеляза много голове и с левия крак. Мейсън може да играе и с двата крака. Той има страхотен завършващ удар. Момчето расте и се развива. Според мен ще видим най-доброто от Мейсън Грийнууд след няколко години“ каза Оле Гунар Солскяер.

Освен Мейсън Грийнууд за победата вчера се разписаха още Маркъс Рашфорд и Антони Марсиал, който се отчете с два гола. А ето от какво зависи класирането в топ 4 за Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички