Солскяер не смята, че контузиите в отбора са вследствие на претоварване

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер изтъкна важността на предстоящото днес гостуването на Нюкасъл в мач от осмия кръг на Висшата лига. "Червените дяволи" са без победа като гост от началото на сезона и имат едва девет точки след първите си седем мача.

"Разбира се, че не ни харесвам, че не печелим мачовете си. Ние влагаме сърцето, душата и живота си в тази работа. Когато печелиш мачове, си по-щастлив, настроението се променя, но това не означава, че представянето е било по-добро. Резултатите променят настроението. За нас е от изключителна важност, защото това ще вдигне духа на отбора", коментира Солскяер преди срещата днес. "По този начин момчетата ще отидат в националните отбори с друго настроение и по-свежи", каза още норвежецът.

Солскяер: Ерата "Фъргюсън" отмина, ще има много върхове и спадове

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер направи интересно изказване, като заяви, че вече не са 90-те години и славните дни от ерата "Ф...

Треньорът на Юнайтед коментира и честите контузии на неговите възпитаници. "Футболистите трябва да са във форма в модерния футбол, не сме ги претоварвали. Работим страхотно. Вярвам на моя екип, на спортната наука, на треньорите и кондиционните специалисти - те са страхотни. Контузиите са неприятни, но те са част от футбола", каза Солскяер.

Междувременно се появиха информации, че Давид Де Хеа иска да купи испански клуб с почти 100-годишна история (повече по темата четете тук).

Още по темата

Please select answer!